طرز تهیه فیله سوخاری

طرز تهیه فیله سوخاری

فیله سوخاری جز فست فود های پر طرفداره که بعد از پیتزا به جرات میشه گفت از خوشمزه ترین غذاهاست. اصالت این غذا به سال ۱۸۳۰ در آمریکا باز برمیگرده در واقع آمریکایی ها از ترکیب دو روش اسکاتلندی و آفریقایی سوخاری را درست کردند. برای تهیه فیله سوخاری اول یک نکته بگم درباره فیله مرغ که بعضی ها فکر می کنن سینه مرغ وقتی بدون استخوان می کنیم میشه همون فیله در صورتی که اشتباهه. فیله مرغ یک ماهیچه مخروطی شکل است که زیر بافت سینه مرغ قرار داره و نسبت به خود بافت سینه مرغ نرمتر و لطیف تره که سریعتر هم پخته میشه. اگر فیله مرغ نداشتیم خود سینه مرغ را هم میشه از استخوان جدا کنید و به صورت طولی برش بدین و این غذای خوشمزه رو درست کنید.

حالا بریم سراغ آموزش پخت فیله سوخاری :

اول فیله ها را داخل آرد قرار میدیم و فیله و آرد را مرینت می کنیم.

بعد از هم زدن و یک دست شدن تخم مرغ، فیله ها را داخل تخم مرغ میزاریم.  بعد، فیله ها رو وارد آرد سوخاری می کنیم بطوری که تمام فیله ها آغشته به آرد سوخاری بشه.

همه فیله هارو در روغنی که از قبل داغ کردیم رو شعله ملایم سرخ می کنیم و میزاریم فیله ها طلایی شن.

شما می توانین  فیله رو داخل ادویه های مختلف بزارین تا طعم دار بشه و بعد از حدود یک ساعت که در یخچال موند، شروع به مرینت کردن با آرد کنین.

طرز تهیه همبرگر خانگی

طرز تهیه همبرگر خانگی

همبرگر یکی از قدیمی‌ترین و پرطرفدارترین غذا‌های رستوران ها محسوب می‌شود که به عنوان یک غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته شده است. محبوبیت همبرگر در جهان خیلی زیاد است و به همین دلیل برگر‌های دیگر مثل چیز برگر و  یا همبرگر با سس های مختلف هم به وجود آمدند.

این غذا  درکشور ما هم از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار است و از غذا‌های فست فودی محسوب می‌شود که کمتر کسی را می‌توانید پیدا کنید که آن را نپسندد. در صورتی که منع مصرف گوشت دارید می‌توانید همبرگر را با سویا درست کنید.

اگر به دنبال یک همبرگر رژیمی هستید، می‌توانید آرد سوخاری را از دستور حذف کنید و یا به مقدار کمتری استفاده نمایید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می‌توانید برای ۴ نفر همبرگر تهیه کنید.

مواد لازم همبرگر :

پیاز ۱ عدد
سیر ۲ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
نان همبرگر ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

ابتدا پیاز را پوست میگیریم سپس آن را میشوییم، رنده می‌کنیم و در صافی میریزیم و با قاشق رو‌ی پیاز را فشار میدهیم تا کاملا آب آن خارج شود (می‌توانید با فشار دست آب پیاز را بگیرید.)

در ادامه پوست سیر را می‌گیریم و آن را هم با رنده ریز رنده می‌کنیم. گوشت چرخ کرده (بهتر است از گوشتی استفاده کنید که چربی زیادی نداشته باشد) را روی سطح صافی مانند تخته گوشت پهن می‌کنیم سپس پیازو سیر رنده شده را روی گوشت میریزیم.

در ادامه تخم مرغ را در کاسه‌ای کوچک می‌شکنیم (برای اینکه مطمئن شویم تخم مرغ سالم است) و روی گوشت میریزیم سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه می‌کنیم و گوشت را به همراه موادی که روی آن ریخته ایم خوب ورز میدهیم

پس از آنکه مایه همبرگر را خوب ورز دادیم آرد سوخاری را کم کم روی آن می‌پاشیم و مخلوط می‌کنیم (اگر دیدیم که مایه همبرگر هنوز شل است می‌توانیم یک قاشق دیگر آرد سوخاری اضافه کنیم) تا مواد منسجمی با بافت کمی سفت داشته باشیم.

البته این نکته نیز بسیار مهم است که اگر آرد سوخاری به مقدار زیادی روی مواد بریزیم در پایان همبرگر سفتی خواهیم داشت. مایه همبرگر را به ۴ قسمت تقسیم میکنیم و هر۴ قسمت را با دست گرد میکنیم و  پلاستیک فریزر را از وسط نصف میکنیم و روی تخته آشپزخانه میگذاریم و هر قسمت از همبرگر را روی یک نصف پلاستیک میگذاریم و با دست آن را بشکل یک دایره پهن میکنیم، (دقت کنید نه خیلی پهن باشد که داخل آن سرخ نشود و نه آن قدر نازک که زود همبرگر بسوزد) و روی آن نیز پلاستیک میکشیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار میدهیم. سپس داخل تابه روغن بسیار کمی میریزیم و حرارت را کم میکنیم تا به مرور زمان داغ شود سپس روی پلاستیک همبرگر را بر میداریم

و سریع آن را داخل تابه می‌گذاریم، ابتدا کمی گوشت آب می‌اندازد کمی حرارت را بیشتر میکنیم تا آب آن خشک شود و همبرگر سرخ شود، سپس همبرگر را بر می‌گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

شما اگر کباب پز نیز داشته باشید میتوانید از آن استفاده کنید. در آخر که همبرگر‌ها سرخ شدن به تعداد آن‌ها نان باگت آماده میکنیم و داخل آن را سس میزنیم (هر نوعی که تمایل دارید) و با همبرگر، خیارشور، کاهو و گوجه پر میکنیم و نوش جان می کنید.

توجه : معمولا برای تهیه همبرگر از گوشت گوساله استفاده می‌شود، زیرا گوشت گوساله یکدست‌تر از گوشت گوسفندی است و حاوی چربی کمتری است. البته این دلیل نمی‌شود که نتوانید با گوشت گوسفندی همبرگر درست کنید.

طرز تهیه پیتزا مخصوص بدون فر

طرز تهیه پیتزا مخصوص بدون فر

طرز تهیه خمیر پیتزا تابه ای:

یکی از نکات مهم و یکی از اصلی ترین فاکتور های قابل توجه در طرز تهیه پیتزا خانگی بدون فر خوشمزه، خمیر آن است که در ادامه دستور تهیه یک خمیر فوق العاده رو در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.

آرد

۳۰۰ گرم

نمک

۱ قاشق چای خوری

شکر

۱ قاشق چای خوری

روغن مایع

  پیمانه

شیر ولرم

۱۵۰ میلی لیتر

خمیرمایه (پودر خمیر ترش)

۱ قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا خانگی بدون فر:

در ابتدا آرد را الک می کنیم تا گلوله های آرد باز شوند. خمیر مایه، نمک و شکر را با شیر ولرم مخلوط می نماییم و برای پنج دقیقه استراحت می دهیم تا عمل بیاید. آرد را در ظرفی ریخته و سپس وسط آن را گود کرده و ترکیبی که دقایقی پیش آماده کرده ایم (شیر، خمیر مایه، نمک و شکر) را به همراه روغن مایع به آن اضافه می کنیم و آن را به خوبی ورز می دهیم. در انتها خمیری بسیار لطیف داریم که به دست نمی چسبد.

ظرفی که دو برابر اندازه مقدار خمیر است را کمی چرب کرده و آرد پاشی می کنیم. خمیر را در ظرف قرار داده و برای جلوگیری از چسبیدن خمیر به پارچه به هنگام تغییر حجم خمیر، روی ظرف را کیسه می کشیم یا ظرفی می گذاریم و سپس پارچه ای روی آن انداخته و در جایی مناسب و گرم به مدت یک ساعت قرار می دهیم تا خمیر عمل آمده و چند برابر شود. توجه داشته باشید که مدت زمان عمل آمدن خمیر بسته به دمای محیط متغیر است.

مواد تشکیل دهنده پیتزا مخصوص:

  • پنیر پیتزا: به میزان دلخواه (حدود ۲۰۰ گرم)
  • گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
  • کالباس خرد شده: ۲۰۰ گرم
  • پیاز خرد شده: یک عدد متوسط
  • قارچ: ۲ تا ۳ عدد
  • گوجه فرنگی فیله شده: ۱ قاشق مربا خوری
  • سس گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای رنگی خرد شده نگینی: ۲ قاشق سوپ خوری
  • نمک، فلفل و آویشن: به مقدار لازم
  • مقداری ذرت و زیتون برای تزئین (در صورت تمایل)

طرز تهیه پیتزا:

گوشت چرخ کرده و پیاز را اندکی در روغن تفت دهید تا طعم و بوی ملایم و خوبی از آن‌ها بلند شود.

آویشن، نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه کنید. حرارت اجاق را روی ملایم گذاشته و مقداری دیگر تفت دهید تا گوشت پخته شود.

برای سس کف پیتزا، سطح خمیر نیم پز شده را با سس کچاپ کاملاً آغشته کنید. می توانید از رب رقیق شده نیز برای این کار استفاده کنید اما طعم سس بسیار بهتر و متفاوت است.

ابتدا لایه نازکی پنیر روی خمیر پیتزا بریزید.

سپس موادی که دوست دارید را به ترتیب روی پنیر اضافه کنید.

ذرت و زیتون را آخرین مرحله برای تزئین اضافه کنید.

در نهایت نیز روی همه مواد را با لایه نازک دیگری از پنیر پوشش دهید تا همه مواد به خوبی کنار هم قرار گیرند.

 تابه حاوی پیتزا را روی گاز قرار می دهیم و درب آن را می بندیم. برای پخت یکنواخت خمیر پیتزا تابه ای، می توانیم از یک شعله پخش کن استفاده کنیم. پس از پخت کامل خمیر و آب شدن پنیر پیتزا، می توان آن را در ظرف مورد نظر سرو کرد.

طرز تهیه پاستا آلفردو

طرز تهیه پاستا آلفردو

مواد لازم برای تهیه سس پاستا آلفردو :

  1. کره: یک قالب ۵۰گرمی
  2. خامه: یک بسته
  3. سیر خردشده: یک حبه
  4. پنیر پارمزان رنده‌شده: یک‌ونیم پیمانه
  5. جعفری ریزشده تازه: یک پیمانه
  6. فلفل سیاه  و نمک: به‌مقدار دلخواه

- برای تهیه سس پاستا آلفردو ابتدا یک تابه‌ی متوسط انتخاب کنید و کره را در آن با حرارت ملایم ذوب کنید.

- نمک و فلفل را به کره‌ی ذوب‌شده اضافه کنید و حدود ۱۰ ثانیه تفت دهید. سپس سیر را له کنید و تفت دهید.

- خامه را اضافه کنید و این ترکیب را مدام هم بزنید و اجازه دهید کناره‌های مایه‌ی شما جوش بزند.

- پنیر پارمسان را اضافه کنید و اندکی هم بزنید؛ سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مواد خوب به هم دست بدهند.

سس شما آماده است. حال می توانید با توجه به سلیقه و ذائقه غذایی خودتان میزان مواد آن را کم و زیاد کنید. اگر دوست دارید سس‌تان رقیق‌تر باشد اندکی خامه اضافه کنید و اگر سس غلیظ ‌تر را می‌پسندید، پنیر پارمسان را بیشتر بریزید

مواد اولیه برای طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ :

  1. پاستا پنه: ۵۰۰ گرم
  2. کره: ۵۰ گرم
  3. سینه‌ی مرغ: ۳۰۰ گرم
  4. جعفری برای تزئین: به‌مقدار دلخواه
  5. نمک و فلفل: به‌مقدار دلخواه

طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ (پنه چیکن آلفردو با مرغ) :

- ابتدا سینه‌ی مرغ را به قطعات مربعی یک‌ونیم در یک‌ونیم سانتی‌متر خرد کنید سپس قابلمه‌ای متوسط بردارید و روی حرارت بگذارید.

- کره را در قابلمه ذوب کنید سپس قطعات مرغ را به ادویه آغشته کنید و درون ظرف بریزید و هم بزنید. کمی که مرغ‌ها تفت داده شد، سس آلفردو را به آن اضافه کنید و اجازه دهید که کمی بجوشد و مرغ‌ها طعم‌دار شود.

- قابلمه‌ای دیگر بردارید و پنج پیمانه آب در آن بریزید. پاستا پنه را به‌همراه کمی روغن و اندکی نمک داخل آب در حال جوش اضافه کنید. حتما در قابلمه را باز بگذارید که پاستا له نشود و اجازه دهید پاستا پنه به‌خوبی بپزد. بعد از اینکه پاستا پخت، آن را با آب سرد آبکش کنید.

- از قبل ظرفی که می‌خواهید پاستا را در آن سرو کنید گرم کنید و پاستا پنه را داخل آن بریزید. سس آلفردو را به‌همراه مرغ‌ها روی پاستا پنه بریزید و روی آن را تزئین کنید.

{{text}}