فست فود تیک آف

طرز تهیه فیله سوخاری

فیله سوخاری جز فست فود های پر طرفداره که بعد از پیتزا به جرات میشه گفت از خوشمزه ترین غذاهاست. اصالت این غذا به سال ۱۸۳۰ در آمریکا باز برمیگرده در واقع آمریکایی ها از ترکیب دو روش اسکاتلندی و آفریقایی سوخاری را درست کردند. برای تهیه فیله سوخاری اول یک نکته بگم درباره فیله مرغ که بعضی ها فکر می کنن سینه مرغ وقتی بدون استخوان می کنیم میشه همون فیله در صورتی که اشتباهه. فیله مرغ یک ماهیچه مخروطی شکل است که زیر بافت سینه مرغ قرار داره و نسبت به خود بافت سینه مرغ نرمتر و لطیف تره که سریعتر هم پخته میشه. اگر فیله مرغ نداشتیم خود سینه مرغ را هم میشه از استخوان جدا کنید و به صورت طولی برش بدین و این غذای خوشمزه رو درست کنید.

حالا بریم سراغ آموزش پخت فیله سوخاری :

اول فیله ها را داخل آرد قرار میدیم و فیله و آرد را مرینت می کنیم.

بعد از هم زدن و یک دست شدن تخم مرغ، فیله ها را داخل تخم مرغ میزاریم.  بعد، فیله ها رو وارد آرد سوخاری می کنیم بطوری که تمام فیله ها آغشته به آرد سوخاری بشه.

همه فیله هارو در روغنی که از قبل داغ کردیم رو شعله ملایم سرخ می کنیم و میزاریم فیله ها طلایی شن.

شما می توانین  فیله رو داخل ادویه های مختلف بزارین تا طعم دار بشه و بعد از حدود یک ساعت که در یخچال موند، شروع به مرینت کردن با آرد کنین.

{{text}}